JUMPAT

Meillä on käytössämme kaksi jumppasalia.

Suurin osa tunneistamme on ns. Isossa salissa. Pienessä salissa pidämme pyörätunnit ja lähinnä kehonhuollolliset tunnit kuten pilates, kehonhuolto, venyttely ja bodybalance.

Ajanvaraus

Toistaiseksi voimassa erikoisaikataulu. Voit tehdä ajanvarauksen myös uudessa välilehdessä osoitteessa: https://vello.fi/jumppis

Aikataulu KESÄ 13.5.–25.8.2024

 

MATIKETOPELASU
9.30
Vatsa-Peppu
Susanna O
10.30
Vatsa-selkä-liikkuvuus
Susanna O
9.30
Tabata
Susanna O
10.00
Kuntosalicircuit *
Susanna O
(tauko 27.6.–25.7.)
10.00
Kehonhuolto
Susanna O
10.30
Fitballmuokkaus
Satu/Kati
(tauko 22.6.–27.7.)
10.00
Fätti
Susanna O
16.45
Bungee 45’
Kati
(tauko 25.6.–30.7.)
11.00
Pilates
Reija
11.30
Pilates
Satu/Kati
(tauko 22.6.–27.7.)
11.00
Muokkaus
Susanna O
17.30
Spinning 55'
Susanna O
17.35
Bungee 45’
Kati
(tauko 25.6.–30.7.)
17.30
Spinning 45’
Anu
16.30
Fätti
Susanna O
16.30
BodyPump
Sari
17.45
Itämainen tanssi
Mila
(26.5. asti)
17.30
Zumba
Satu
17.30
Tabata Hiit
Susanna O
17.30
Lavis
Satu
17.30
Tabata
Susanna O
17.30
Venyttely 30’
Sari
(tauko 21.6.–26.7.)
18.30
Pilates
Kati
18.30
BodyCombat
Laura/Taina
18.30
GiryaMuokkaus
Kati
17.30
Spinning 55’
Anu/Susa
(tauko 21.6.–26.7.)
19.00
BodyPump
Marika S
18.30 Kehonhuolto
Susanna O
18.30
Ilmajooga
Reija
Oranssilla merkityt tunnit ovat pikku salissa ja *tähdellä merkityt tunnit ovat kuntosalissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtumat

 

TapahtumaAjankohtaOhjaajat
JuhannusPe 21.6.–23.6.2024SULJETTU
Osa tunneista tauolla juhannuksesta heinäkuun loppuun

Kuntosalipienryhmät

 

Ryhmään mahtuu kerralla 10 hlö:ä. Ilmoittautuminen kassalle.

Kokoontuminen kuntosalilla. Omatoiminen alkulämmittely suotavaa ennen tunnin alkua.

Jäseniltä 29 € / ryhmä joka sisältää 4x
Ei jäaeniltä 39 € + kuntosalimaksu / ryhmä joka sisältää 4x

 

 

Jumppasisällöt

 

BodyPump on Les Millsin kehittämä harjoitus, joka tehdään painoilla ja tangolla.

BodyCombat on Les Millsin kehittämä kardiotreeni, joka on saanut vaikutteita eri kamppailulajeista. Iskut, potkut, lyönnit ja kata-liikkeet kuuluvat tähän ohjelmaan.

BodyBalance on Les Mills-tunti jossa yhdistyvät jooga, tai-chi ja pilates. Kehonhuollollinen tunti jossa myös lihasvoimaa.

Spinning on sisäpyöräilytunti tomahak-pyörillä.

Vatsa-Peppu on tehomuokkausta alaraajojen, pepun ja vatsan alueelle. Alussa lyhyt mutta tehokas alkulämmittely.

Vatsa-selkä liikkuvuus on muokkausta vatsan-selän alueelle johon yhdistetään liikkuvuutta lisääviä liikkeitä. Kyseessä on helppo ja tehokas tunti, joka sopii kaikille.

Muokkaus on koko kehoa muokkaava tunti jossa lihaskuntoliikkeitä ilman painoja, käsipainojen, kuminauhojen yms kera. Lyhyt alkulämmittely.

Giryamuokkaus on perinteinen muokkaustunti, jossa käytetään pääasiassa pieniä (1-2kg) kahvakuulia. Sopii kaikille!

Fitball on koko kehoa muokkaava tunti joka tehdään isolla jumppapallolla. Tunti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Siinä harjoitetaan tehokkaasti vartalon syviä vatsa- ja selkälihaksia sekä tehokkaasti tasapainoa.

Circuit on perinteinen kiertoharjoittelutreeni, jossa harjoitetaan vuoronperään lihaskuntoa ja aerobista kuntoa noin 1 min välein.

Tabata on intervallitreeni, jossa tehdään 20 sek ajan liikettä, 10 sek tauko ja toistetaan 8 kierrosta. Lisäksi sykkeen nostoa sarjan jälkeen.

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia. Lisäksi tehdään lonkan avaavia liikkeitä ja venytyksiä.

Kehonhuolto/Venyttely on kokonaisvaltainen tunti kehon hyvinvoinnin edistämiseksi. Tunnilla voidaan käyttää foam rollereita, triggerpalloja ja kuminauhoja venytyksiin.

Zumba on hauska tanssitunti latinorytmien tahdissa.

Fätti on rasvanpolttotunti, jossa helpolla koreokrafialla rakennetaan latialla liikkuva tunti. Vatsalihastreeni ja venyttely lopuksi.

Lavis on suomalainen lavatanssimusiikkiin tehty jumppa. Mukana humppaa, valssia, cha-cha-chaata, salsaa, tangoa, rumbaa, jenkkaa, foxtrotia, jiveä, rockia jne jne

Itämainen tanssi; tanssissa käytetään koko kehoa päästä varpaisiin. Olennainen osa on vatsa- ja selkälihasten hallinta ja käyttö. Tanssi pohjautuu itämaiseen tyyliin ja tanssissa voidaan käyttää liinoja mukana. Helppo ja kaikille sopiva tunti.

Rivitanssi on syntynyt country-tanssista, jossa liikutaan neljän seinän sisällä mukaansa tempaavan musiikin tahtiin. Tässä ei tarvitse paria eikä tanssitaustaa, joten tunti sopiikin kaikenikäisille ja -kuntoisille.

DanceMix-tunti: Kokeile, uskalla, liiku ja nauti ! Dancemix on hauska ja mukaansatempaava koreografinen tanssitunti. Tunnilla nautitaan musiikista ja tanssitaan eri musiikkityylien inspiroimien koreografioiden mukaan. Tanssityyleinä mm. Hip hop, jazz, lattarit ja disco. Ohjelma vaihtuu 6-7 viikon välein. Hiki lentää ja tunnelma on katossa.

Danceholic on hauska tanssitunti jossa aluksi lämmittely ja tekniikkaa. Tehdään kaksi koreografiaa; toinen hiphop ja toinen disco, voguing, house tms setti. Lopuksi jäähdyttely ja lyhyt venyttely. Koreografian oppii kerralla ja mestariksi 6 viikon jälkeen!

Ilmajooga pidetään katosta roikkuvien liinojen avulla. Tunnilla teemme joogan perusasanoja, sekä roikuntoja. Ilmajooga lisää liikkuvuutta, sekä parantaa tasapainoa. Tunnit ovat lempeitä ja sopivat myös ensikertalaisille. Tunti päättyy loppurentoutukseen liinan sisällä.

GOFLO / Bungee Workout on uudenlainen tapa liikkua ja haastaa omaa kehoaan. GOFLO toimii kuin mikä tahansa muukin suspension trainer, mutta siihen on lisätty bungee-köydet (vahva kuminauha). Bungee-ominaisuus mahdollistaa keskivartalon ja koordinaation kehittämisen ihan uudella tavalla ja sen avulla on hauska harjoitella räjähtävyyttä. Keho oivaltaa asioita uusista näkökulmista ja painottomuuden tunne tuo hymyn kasvoille. Mehän lennetään.

Yin-Jooga on venytyksiin painottuva jooga, jossa pitkät venyttelyt.

YinYang-Jooga on puolet dynaamista ja vahvistavaa joogaa ja puolet rentouttavaa venyttelyä.

Spiraalistabilaatio on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneet lääkärin Richard Smisekin kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Se on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Yhtenä päätavoitteena on koko kehon optimaalinen liikesuoritus spiraalimaisten lihasketjujen aktivoimisen avulla. Apuna käytetään vastuskuminauhoja, keppejä sekä erikoismattoa. Liikkeet tehdään pääsääntöisesti pystyasennossa ja toispolviseisonnassa mutta niitä voidaan tehdä myös istuen (terapiapallo).